neljapäev, 13. juuni 2013

Lambalihasupp odrajahuklimpidega

Teil läheb vaja:

500g lambaliha
3 l vett
1-2 porgandit
1 sibul, 1 petersell
4-5 kartulit, soola

Klimpideks: 1 muna
1/2 - 3/4 kl. piima või lihaleent
1 kl. odrajahu


Soolaga läbiklopitud munale lisada piim või lihaleem ja jahu ning segada. Liha panna külma veega keema, eemaldada vaht, lisada porgandid, sibul, petersell ja 15 - 20 min. enne keetmise lõppu kartulid. Maitsestada soolaga. Lõpuks panna klimbid keevasse supisse ja keeta, kuni klimbid tõusevad pinnale. Lauale andmisel lisada supikaussi väikesteks tükkideks lõigatud liha. Supis keedetud klimbid võib anda lauale ka eraldi vaagnal liha juurde.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar